Nyheder


25.03.06: Ekstra 500 billetter til salg

Mange Pink Floyd-interesserede nåede ikke at sikre sig en billet til The Wall-koncerten i Kastellet den 19. august, da der blev meldt alt udsolgt i slutningen af februar. Derfor har mange mennesker efterspurgt ledige billetter til den store event.

Efter mange overvejelser har initiativtagerne til koncerten med The Pink Floyd Project valgt at efterkomme det store ønske, der er til flere billetter. Derfor er det besluttet, at der den 31. marts kl. 10 sættes yderligere 500 billetter til salg til The Wall. Billetter vil blive solgt til en pris af 200 kroner plus gebyr fra Det Bruunske Pakhus og www.fredericiabilletten.dk.

Baggrunden for at sætte flere billetter til salg hænger desuden sammen med, at koncerten er blevet flyttet til et større areal i Kastellet, hvor der er plads til flere mennesker. Det, kombineret med det store billetsalg, har betydet, at arrangørerne er valgt at bygge en kæmpe scene op til showet. Desuden arbejdes der med et stort antal korsangere og statister.    

- Naturligvis er vi påvirket af, at der er så stor interesse for at opleve det store show i Kastellet til august. Og da vi alligevel har flyttet koncerten til en større plads i Kastellet, finder vi det oplagt at give flere mulighed for at være med i Kastellet den 19. august. Ved at sælge et ekstra antal billetter, får vi desuden mulighed for at tilføje koncerten ekstra indhold og volumen.

- Der er under alle omstændigheder ingen tvivl om, at det bliver stort, forklarer en af initiativtagerne, Carsten Linde.