Nyheder


20.02.06: Bandforsanger: Det er helt enestående.

I den københavnske afdeling af The Wall-koncerten, hos bandet The Pink Floyd Project, er der stor begejstring over forsalget til sommerens The Wall-opsætning. Det fortæller bandets forsanger Thomas Ulrik Larsen på vegne af sig selv og hele bandet. Og The Pink Floyd Project, der har oplevet en enorm publikumsinteresse navnlig indenfor det sidste år, arbejder på højtryk for at få alle facetterne af Pink Floyds skelsættende rockteatershow på plads.

- Det er helt enestående at have udsigt til sådan et succesarrangement så lang tid i forvejen, fortæller Thomas Ulrik Larsen og påpeger, at det gode samarbejde med de lokale kræfter i Fredericia er helt afgørende:

- Uanset om du snakker budgetter, sceneplaner, lysanlæg eller fortæring, så er det, der afgør udfaldet, hvor vidt dem, der er med, brænder for sagen. Den flamme er altid vores eget udgangspunkt, og overalt hvor vi viser os, er det den gode energi hos arrangørerne, der er med til at skabe den specielle koncert for publikum og for bandet selv. Som et band fra Østdanmark er det tilmed enormt positivt at kunne skabe et show som dette med folk fra Jylland.

The Pink Floyd Project har i forvejen de fleste af de kendte sange fra The Wall-dobbeltalbummet på repertoiret, så bandet har siden begyndelsen af januar knoklet for at få alt det sammenkædende materiale på plads; sange og sekvenser, der måske ikke i sig selv syner af så meget som de ”store” Wall-sange, men som alligevel er det, der giver historien om den fremmedgjorte rockstjerne Pink sammenhæng og kraft.

- Vi er omtrent trekvart igennem musikken, og det er befriende at være nået så langt på relativt kort tid. Det giver os ro til at fordybe os i lydeffekter, sceneshow og koordinationen mellem os selv og de andre medvirkende, der skal gøre det her show til noget unikt, fortæller Thomas Ulrik Larsen.

The Pink Floyd Project har altid stolet på den blivende relevans og værdi i Pink Floyd-sangbogen – også for nye årgange. Og den megen røre, der for tiden er omkring det britiske superband, understreger blot, at Pink Floyd ikke kun er noget for dem, der var med ”dengang”:

- Tværtimod, siger Thomas Ulrik Larsen.

- Roger Waters spiller som et af hovednavnene på Roskilde Festival, Nick Masons biografi, Inside Out, går som varmt brød, og David Gilmour tager snart på en udsolgt turné, og oveni er han i det ansete magasin Guitarist blevet kåret som guitarmærket Fender’s Greatest Player - en status som ellers har tilhørt Jimi Hendrix uden diskussion. Det sker ikke for et nostalgi-act. Det er kun muligt, hvis musikken og teksterne er vedkommende og har betydning for de unge og de halvvoksne,” understreger The Pink Floyd Project, inden bandet igen forsvinder ned i øvelokalet, fortæller Thomas Ulrik Larsen.