Nyheder


11.01.06: Forrygende salg af billetter til The Wall

Selvom det ikke er den ægte vare, så er der godt salg i Pink Floyds musik. Det oplever initiativtagerne til den store musikalske event i Fredericia til august. Her vil det københavnske orkester The Pink Floyd Project opfører musikken til Pink Floyds mesterværk The Wall. Der bliver tale om en enestående musikalsk event under åben himmel i det historiske Kastellet ved Lillebælt. En række gæstesolister, kor og naturligvis den stor mur, vil være en del af showet, som også vil byde på masser af lys og ikke mindst lyd lavet af Danmarks bedste lydfolk. Og eventen sælger virkelig billetter lige nu.

- Det har været en helt forrygende halvanden uge. Interessen for at opleve The Pink Floyd Project med musikken til The Wall i Kastellet er meget stor. Salget af billetter er gået aldeles overraskende. Siden mandag formiddag den 2. januar, hvor billetsalget startede, er der solgt langt flere billetter, end vi overhovedet turde drømme om.

Status i dag, hvor billetsalget har været i gang i halvanden uge, er at omkring to tredjedel af i alt 3000 billetter til årets event er solgt. Det er en fantastisk oplevelse. Vi kan næsten ikke få hænderne ned af bar begejstring, og derfor knokler vi nu støt og rolig videre med at forberede det store og flotte show den 19. august. Med så stor publikumsopbakning, kan det kun blive rigtig godt, forklarer en af initiativtagerne, Carsten Linde .

Orkestret, The Pink Floyd Project, arbejder netop nu intenst i øvelokalet og på ”tegnebrættet” på at sammensætte et sandt overflødighedshorn af musikalske og visuelle godter i forbindelse med showet i Kastellet.

Salget af billetter lukker, når der er solgt 3000 billetter. Man kan bestille billet via www.fredericiabilletten.dk, eller man kan købe billet i Det Bruunske Pakhus i Fredericia samt på en række andre forsalgssteder rundt i landet.

Man kan løbende opdatere sig om blandt andet koncerten, billetsalget og om nyheder på eventens hjemmeside www.thewallifredericia.dk