Nyheder


01.01.06: Stor interesse for billetter til The Wall

I dag, mandag den 2. januar 2006, klokken 10 starter salget af billetter til årets store musikalske event i Fredericia. 3000 Pink Floyd-fans kan sikre sig adgang til opførelsen af musikken til Pink Floyds klassiske mesterværk The Wall den 19. august, der vil foregå i historiske rammer i fæstningsbyens gamle kastel. Og noget tyder på, at Pink Floyds og Rogers Waters musik er eftertragtet. Allerede nu er interessen for at få adgang til Kastellet til august stor. Det mærker man blandt andet i Det Bruunske Pakhus i Fredericia. Her har mange telefonopkald den seneste tid handlet om salget af billetter til koncerten med det køben- havnske band The Pink Floyd Project. Desuden har musikerne i bandet selv oplevet stor interesse for projektet i Fredericia. I december optrådte The Pink Floyd Project for fuldt hus i Amager Bio i København, hvor en del af musikken fra The Wall blev spillet. Guitaristen Søren Thulin fortæller, at mange Pink Floyd-fans i det Københavnske er begejstret for udsigten til at kunne få serveret musikken fra The Wall i sin helhed den 19. august 2006.

Et stort show

- Der er stor begejstring for projektet, og jeg har talt med flere af de mennesker, som kommer til vores koncerter, som fortæller, at de absolut SKAL med til The Wall-koncerten i Fredericia til næste år. 

Søren Thulin lægger ikke skjul på, at han glæder sig meget til at stå på scenen sammen med resten af det ti mand store orkester.

- Det bliver et stort show. Det bliver en totaloplevelse, og musikalsk giver vi naturligvis publikum den karakteristiske Pink Floyd-lyd, fortæller Søren Thulin.

Endnu er der mange brikker, der skal falde på plads, før publikum kan bydes velkommen i Kastellet, men en række samarbejdspartnere har allerede nu meldt sig klar til at hjælpe med gøre projektet til en publikumsoplevelse. Det er KFUM´s Boldklub Fredericia, der står som arrangør af koncerten, men Fredericia Kommune, Fredericia Erhvervsforum, Fionia Bank, Bruunske Pakhus, Fredericia Teater, Det Danske Musicalakademi og Hollywood Hardrock/murermester Esben Larsen i Fredericia, der er med til at sikre både økonomi, materialer og arbejdskraft til i forbindelse med koncerten.

Billetprisen stiger 1. maj

Billetter til koncerten i Kastellet sælges fra en lang række forsalgssteder rundt i landet, blandt andet i Det Bruunske Pakhus i Fredericia, men kan også købes via internettet på www.fredericiabilletten.dk. Når billetsalget starter mandag den 2. januar vil prisen indtil 1. maj være 160 kroner plus gebyr, derefter vil prisen stige ganske betydeligt. Derfor er der al mulig god grund til at handle hurtigt, hvis man vil være sikker på en billet til eventen.

Yderligere oplysninger på www.thewallifredericia.dk.